Kirjoita meille

kirjoita meille laptop and notebook - Kirjoita meille

Tämä sivusto on omistautunut sisällön julkaisemiseen liittyen videopeleihin ja videopokeriin. Täällä löydät paljon informatiivisia ja kiinnostavia artikkeleita videopeleistä. Koska blogi on kerännyt paljon lukijoita, tarjoamme tilaisuuksia vieraskirjoittajille.

Jos olet videopelien tai pokerin ystävä tai jos sinulla on hyvä tietämys videopeleistä, voit liittyä tiimiimme.

Haluamme rikastuttaa blogiamme eri näkökulmilla tällä alalla. Tämä on syy, miksi kutsumme vieraskirjoittajia liittymään tiimiimme.

Suuntaviivat

Sinun täytyy ylläpitää kirjoittamisen vakiotaso, joka blogissamme on. Kannustamme kirjoittajia lähettämään alkuperäisiä artikkeleita, jotka ovat plagiointivapaita. Artikkeleiden ei tulisi ylittää 800 sanaa ja jos mahdollista, sisällytä kuvia artikkeliisi.

Sinun täytyisi tehdä perusteellista tutkimustyötä ennen kirjoittamista ja varmistaa, että voit kirjoittaa tiedon miellyttävällä tavalla. Jos tarvitset ideoita, voit selata arkistoamme ja nähdä, mitä olemme julkaisseet menneisyydessä.

Kun artikkelisi on valmis lähetettäväksi, sinun täytyy käydä se läpi vielä kerran varmistaaksesi, ettet ole tehnyt kirjoitusvirheitä.

Kun vastaanotamme artikkelisi, tarkistamme sen ja jos on tarpeen, pyydämme sinua muokkaamaan sitä. Artikkelin lähettäminen ei takaa, että se julkaistaan blogissamme. Ellei se vastaa kaikkia vaatimuksiamme, sitä ei hyväksytä.

Kiitos kiinnostuksestasi meihin. Toivomme kuulevamme sinusta pian.