Mainos

mainos laptop phone - Mainos

Olemme suosittu blogi erityisesti videopeleistä ja videopokerista. Et löydä kovin montaa blogia, jotka ovat niin yksityiskohtaisia. Tutkimme alaa perusteellisesti ennen minkään uutisen tai artikkelin julkistamista blogiimme.

Meillä on tällä hetkellä tuhansia vierailijoita joka kuukausi, joka tekee loistavan alustan tuotteesi tai palvelusi mainostamiseen liittyen videopelaamisalaan. Tarjoamme tietyn määrän mainosvaihtoehtoja. Voit valita yhden tai useamman näistä vaihtoehdoista vaatimuksesi mukaan.

Bannerimainokset

Tarjoamme bannerimainoksia eri kokojen valikoimalla. Koon, jonka valitset, riippuu budjetistasi ja mieltymyksestäsi. Voit myös valita mainoksen sijoituksen, joko sivun ylälaidassa tai sivupalkissa.

Kokenut tiimimme voi auttaa sinua luomaan täydellisen mainoksen brändillesi. Tiimimme voi luoda graafisesti viehättävän mainoksen oikealla viestillä, jotta vierailijat haluavat klikata mainosta.

Tällä tavalla liikenne siirretään sivustollesi ja saat mahdollisuuden saada oikeita asiakkaita.

Sponsoroitu arvio

Tuotearviot ovat todella tärkeitä tämän päivän kilpailullisessa maailmassa. Ihmiset eivät juuri enää osta mitään tuotetta ilman arvion lukemista tai katsomista. Voimme kirjoittaa erinomaisen arvion tuotteestasi tai palvelustasi.

Korostamme tuotteesi tai palvelusi parhaat puolet, jotta se erottuu kilpailijasi tuotteista. Arviomme lukemisen jälkeen mahdollisia asiakkaitasi kannustetaan ostamaan tuotteesi.

Sponsoroitu artikkeli

Monet eivät pidä suorista mainosviesteistä. Sponsoroitu artikkeli voi siis olla hyvä vaihtoehto kohdistaa näihin ihmisiin. Voimme kirjoittaa kiinnostavan artikkelin ja lisätä siihen linkkisi.

Tällä tavalla lukijat klikkaavat sitä oppiakseen lisää ja heidät suunnataan sivullesi. Näin saat mahdollisuuden muuntaa heidät oikeiksi asiakkaiksi.

Sosiaalisen median mainokset

Meillä on sosiaalisen median sivuja eri sosiaalisen median verkoissa. Julkaisemme kiinnostavaa sisältöä päivittäin ja saamme paljon positiivisia kommentteja ja tykkäyksiä. Voimme lisätä mainoksia sosiaalisen median sivuillemme mainostamaan tuotettasi tai palveluitasi.

Tällä tavalla monet ihmiset katsovat ja jakavat mainostasi, joka lisää merkkisi tietoisuutta ja mahdollisesti johtaa siihen, että saat enemmän asiakkaita.

Jos etsit edullista tapaa merkkisi mainostamiseen, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.